Viesos pieveicam Jelgavas aļņus
10/02/2018
Viesos pieveicam Jelgavas aļņus

Sestdienas pēcpusdienā Jelgavas ledus hallē viesos aizvadīja divcīņu ar tuvākajiem sekotājiem – Zemgale/LLU. Neskatoties uz trīs vārtu pārsvaru trešā perioda ievadā, Kurbads mačā svinēja uzvaru ar rezultātu 3:2.

Līdz ar pirmo iemetienu hokeja klubs Kurbads kontrolēja spēles gaitu, pārsvarā turot ripu jelgavnieku zonā. Daudz bīstamu epizožu nesekoja pie Riharda Cimermaņa vārtiem, kā arī pie Ulda Čalpas cietokšņa, līdz ar to pēc pirmās trešdaļas likumsakarīgs bezvārtu neizšķirts.

Nulles uz tablo nodziest otrā perioda sākumā – pēc Gata Gricinska piespēles neatvairāmu metienu vārtu augšējā stūrī raida Māŗtiņš Porejs. Pēc mirkļa pēc precīzas Martina Lavrova piespēles ripu vārtos pāradresē Mārcis Zembergs, panākot jau divu vārtu pārsvaru. Perioda turpinājumā Kurbads turpina vairāk uzbrukt, tomēr arī jelgavnieki atbild ar bīstamiem pretuzbrukumiem, un brīžam tikai veiksme palīdz nosargāt viesu vārtus neskartus.

Šķiet, ka spēles liktenis tiek izšķirts trešā perioda vidū, kad Renārs Valters uz tukšiem vārtiem piespēlē Martinam Lavrovam, kurš pārliecinoši raida ripu vārtos. Tomēr mājinieki spēj dot pretsparu, vispirms realizējot skaitlisko vairākumu, bet mirkli vēlāk arī, izmantojot viesu kļūdu, panākt tikai vienu vārtu deficītu. Kurbads gan nosargā uzvaru līdz beigu sirēnai, un turnīra tabulā pievieno sev trīs punktus.

Par mača labākajiem spēlētājiem tiek atzīti Rihards Remiņš un Kristaps Jākobsons. Nākamā spēle HK Kurbads paredzēta 13. februārī, kad savās mājās jau uzņemsim jelgavniekus.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji