Viesos svarīga uzvara pret liepājniekiem
01/02/2018
Viesos svarīga uzvara pret liepājniekiem

Trešdienas vakarā līdzjutējiem bija īsts hokeja saldais ēdiens – HK Kurbads un HK Liepāja/Optibet duelis Liepājā. Lai arī spēles sākumā viesi nokļuva iedzinējos ar divu vārtu deficītu, tomēr skanot beigu sirēnai, rezultāts bija 3:2 HK Kurbads labā.

Spēli diezgan miegaini iesāka HK Kurbads, ļaujot liepājniekiem vairāk uzbrukt un regulāri apdraudēt Ulda Čalpas vārtus. HK Liepāja/Optibet ātrais temps spiež viesus pārkāpt noteikumus. Liepājnieki lieliski arī realizē iespējas, vispirms Egils Kalns, bet drīz pēc viņa arī Georgs Golovkovs gūst vārtus. Pēc pirmā perioda 2:0 mājinieku labā.

Otrajā trešdaļā laukumā dominē HK Kurbads, aktīvi uzbrūkot Vadima Miščuka sargātajiem vārtiem. Perioda vidusdaļā acīgākais vārtu priekšā ir Rihards Remiņš, samazinot deficītu. Kurbads komandai ir vēl vairākas iespējas gūt vārtus, tomēr ripa vārtu līniju nešķērso.

Arī trešajā periodā laukumā labāki izskatās viesi un līdz neizšķirtam rezultātam ilgi nav jāgaida, pēc Mārtiņa Cipuļa metiena pirmais pie atlēkušās ripas ir Juris Upītis, panākot 2:2, šāds rezultāts saglabājas arī līdz perioda beigām.

Papildlaikā vārti netiek gūti, bet soda metienu sērijā precīzi ir Upītis un Edgars Brancis, bet liepājnieku Bruno Zabja un Georga Golovkova mēģinājumi ir nesekmīgi.

Nākamais mačs HK Kurbads paredzēts jau sestdien, plkst.16.00 Kurbads ledus hallē pret HS Rīga.

Foto galerija ( 12 Foto )
Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji