Zaudējumu sēriju laužam pret Daugavpili
05/12/2019
Zaudējumu sēriju laužam pret Daugavpili

 

Trešdienas vakara OHL čempionāta spēlē hokeja klubs Kurbads viesos aizvadīja divcīņu ar vietējo Dinaburg komandu, kas mača sākumā turējās pretī spiedienam, tomēr vēlāk Kurbads apliecināja savu pārākumu, izcīnot uzvaru ar 6:1.

Rezultatīvs padevās pats mača sākums, kad Edgars Brancis atrada Artūru Logunovu uz tālo vārtu stabu – rezultāts ir atklāts. Spēle gan izlīdzinājās, Daugavpils komandai izrādot cienījamu pretsparu, kas rezultējās vairākos vairākumos mājinieku vienībai. Viens no tiem neilgi pirms perioda beigām tiek arī izmantots, kad precīzs ir Renāts Vabiščevičs.

Otrais periods aizrit Kurbads komandas zīmē – vispirms Mārtiņš Gipters no zilās līnijas cauršauj somu vārtsargu Jani Rauhalu. Mārtiņam piebalso Sprukta maiņas vairākuma izspēle, kuru iesāk Toms Bluks, kurš tiek atstāts vienatnē pret vārtsargu, bet mirkli vēlāk arī Krišjānis Rēdlihs šauj ripu vārtos no zilās līnijas, panākot 4:1.

Trešajā periodā Daugavpils komandai nav reālu iespēju atspēlēties, bet viesi savam kontam pievieno vēl divus vārtus guvumus. Edgars Brancis eleganti realizē soda metienu, bet punktu mačam pieliek Dāvis Straupe.

Par spēles labāko spēlētāju HK Kurbads rindās tiek atzīts Krišjānis Rēdlihs. HK Kurbads nākamā spēle paredzēta sestdien, plkst. 13.00 viesos pret HS Rīga komandu.

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji