Viesojamies pie nometnes vadītāja Harija Vītoliņā Davosā
06/02/2019
Viesojamies pie nometnes vadītāja Harija Vītoliņā Davosā

Aizvadītajā nedēļas nogalē Vītoliņa hokeja nometnes organizatori ar filmēšanas grupu bija devušies pie HC Davos galvenā trenera un nometnes vadītāja Harija Vītoliņa, lai veidotu sižetu par nometni un darbu vienā no Šveices prestižākajiem hokeja klubiem.

HC Davos ir viens no Šveices vissenākajiem un panākumiem bagātākajiem hokeja klubiem. Par valsts čempionu komanda ir kļuvusi 31 reizi – pārliecinoši vislabākais rādītājs, tuvākai vietai, SC Bern komandai, ir 15 uzvaras.

Kopš 1921. gada komanda organizē prestižo Špenglera kausu, kur 2011. gadā piedalījās arī Rīgas Dinamo, bet teju katru gadu piedalās kāda komanda ar Latvijas hokejistiem sastāvā. Harijs Vītoliņš par komandas galveno treneri kļuva 2018. gada decembrī. Neilgi pēc tam viņam pievienojās arī Viktors Ignatjevs.

Jau drīzumā gaidiet interviju ar Hariju Vītoliņu, kur viņš izklāsta savu filozofiju un domas par mūsdienu hokeju, pāreju no jauniešu hokeja uz pieaugušo, jauniešu attīstību un prasmju pilnveidošanu atbilstoši pašreizējam hokeja stilam, dažādu nianšu nozīmību, lai kļūtu par profesionālu un pieprasītu hokejistu.

Sekojiet līdzi jaunumiem!

Dalies ar rakstu
HK Kurbads soc tīklos
Atbalstītāji
Ģenerālsponsors
Atbalstītāji